İpeklievler Caddesi’ne asfalt

25 Temmuz 2014 Cuma

Belediye ekipleri yaz sıcakların yaşandığı Ramazan ayında asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Eskiyen asfaltları yenileyen, yeni açılan yolları da asfaltlayan Çorum Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi İpeklievler Caddesi ile İpeklievler 22.Sokağa asfalt serimi yaptı. Hünkar Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı’nın bulunduğu İpeklievler Caddesi`ne belediye ekipleri 670 metre asfalt döşedi. Toplam 1600 ton asfalt seriminin yapılacağı caddenin önce kaldırımları yenilenmişti.

Bahçelievler Mahallesi`nde Dumlupınar Sokaklar, Bahçelievler Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Sokaklar ile İpeklievler Caddesi`ne 3000 m2 kaldırım yapılmıştı. Kaldırım çalışmasının ardından asfaltı tamamlanan İpeklievler Caddesi sakinlerinden Ahmet Doğan, Çorum Belediyesi`nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını ifade ederek “Belediyemiz önce kaldırımları yeniledi. Sonra da asfalt çalışmasını tamamladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”; diye konuştu.

İpeklievler 22. Sokak da asfaltlandı

Silindirlerin aralıksız çalıştığı yerlerden biri de İpeklievler 22. Sokak. Kanal, içme suyu ve parsel bağlantıları yapılan sokakta Tedaş ve Telekom`un da çalışmalarını tamamlamasıyla altyapısı yenilenen İpeklievler 22. Sokağa bu kez de silindirler girdi. 343 metre uzunluğunda 650 ton asfalt seriminin yapılacağı sokak sakinleri belediyenin çalışmalarına tam not verdi.