İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor

18 Ocak 2020 Cumartesi

Çorum Belediyesi, altyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin muhtelif yerlerinde içemsuyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarıyla ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çorum Belediyesinden yapılan açıklamada Bahçelievler Mahallesi İpeklievler 3. Caddede isale hattının yenilendiği vurgulanırken, ” Nadık depodan Kale depoyu besleyen isale hattının kullanım ömrü tamamlanmıştır. Bu bölgede başlattığımız çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde tamamlayacağız ” denildi.

Açıklamada ayrıca, Milönü Caddesindeki rögar kapaklarının da yenileriyle değiştirildiği ifade edilerek “Rögar kapakları, trafikte seyreden araçlara zarar vermemesi yenileriyle değiştirilmektedir. Kapakların çevresindeki düzeltme ve dolgu çalışmaları da büyük bir titizlikle ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır” denildi.

Foto Galeri

İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor İpeklievler 3. Caddede isale hattı yenileniyor