İnsani Değerler Platformu Başkan Gül’ü ziyaret etti

16 Şubat 2018 Cuma

İnsani Değerler Platformu üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Platform sözcüsü Zeki Kambur İnsani Değerler Platformu olarak, Başkanımız Gül’e kolaylıklar diliyoruz, kendilerine hayırlı, uğurlu olsun. Bizim üzerimize düşen her türlü göreve hazırız. Güzel hizmetler yapacağına kalpten inanıyoruz dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise İnsani Değerler Platformu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Çorum’da hayırlı hangi iş varsa orada İnsani Değerler Platformu’nun olduğunu ifade etti. Başkan Gül; Platform üyelerimizin bugüne kadar yaptığı hayırlı işleri daha artırarak devam ettirmelerini rica ediyoruz. Yapmış oldukları hayır işlerine desteğimizi sürdüreceğiz. Yanlarında olacağız. Başarılı bir belediyecilik sergilememizde kendilerinin destekleri de var. Kendilerine bu destekler için de teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Gül babasının duasını paylaştı

Belediye Başkanı Zeki Gül ziyaret esnasında babasıyla olan bir anısı da paylaştı.

Gül, babasının hasta olduğu ve zor konuştuğu bir sırada, televizyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gördüğünü ve gözünü açarak Allah seni bu ümmetin başından eksik etmesin, Allah sana yardımcı olsun dediğini ifade etti.

Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük bir siyasetçi ve devlet adamı olduğunu söyleyen Başkan Gül, güzel ve büyük işler yapabilmenin, bunları başarmanın en etkili yolu hasbi insanların duası olduğunu sözlerine ekledi.

Foto Galeri