33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

İNÖNÜ CADDESİ’NİN İKİNCİ ŞERİDİ DE TRAFİĞE AÇILDI

19 Kasım 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cumartesi günü İnönü caddesine gelerek, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediyesi İnönü Caddesi`ndeki asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde birinci şeridin birinci kat asfaltı tamamlanan İnönü Caddesi`nin Cumartesi gününden itibaren ikinci şeridinin birinci kat asfaltlama çalışmaları başladı.

Başkan Külcü, çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir`den bilgi aldı. İnönü Caddesi`nin ikinci şeridinin birinci kat asfalt çalışmasında konuşan Başkan Külcü, “mesai saati gözetmeksizin çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü`nün İnönü Caddesi`nde asfalt çalışmalarını tamamlaması ile Pazartesi Günü de İnönü Caddesi`nin ikinci şeridini de trafiğe açılacak.”;dedi.

Başkan Külcü, “İnönü Caddesi`nde kaldırım çalışmalarında sona gelindiğini söyleyerek, önümüzdeki hafta sağ şerit kısmında bulunan kaldırım çalışması tamamlamış olacağız. Sol şerit kısmında yer alan kaldırım çalışmaları ise hızla devam ediyor. Asfaltlama çalışmaları tamamlandıktan sonra peyzaj işlemlerini tamamlayarak caddedeki çalışmalarımızı bitirmiş olacağız. İnönü Caddesi`nde önümüzdeki günlerde birinci kat asfaltın üzerine ikinci kat asfalt serim çalışması yapılacağız. Tek şeridin uzunluğu 1100 metre olan İnönü Caddesi`ne 6 Bin ton asfalt serimi gerçekleşecektir.”;diye söyledi.

Başkan Külcü, gece-gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin geç saatlere kadar çalışan personelimize teşekkür ediyorum dedi. İnönü Caddesi inceleme programına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem`de katıldı.