33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

İNÖNÜ CADDESİ’NİN ASFALTI YENİLENİYOR

5 Kasım 2012 Pazartesi

Belediyemiz, asfalt çalışmalarını İnönü Caddesi`nde de devam ettiriyor. Şehir dört bir yanında asfalt ihtiyacı bulunan bölgelerde çalışmalarını sürdüren Çorum Belediyesi, İnönü Caddesi`nin asfaltını da tamamen yenileyecek.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada İnönü Caddesi`nde yapılacak olan asfalt çalışmaları nedeniyle caddenin Saat Kulesi`nden Ankara istikametinde olan şeridi 5 Kasım Pazartesi gününden itibaren bir hafta araç trafiğine kapatılacak. Cadde asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra araç trafiğine açılacak. Ankara istikametindeki caddenin asfalt çalışması tamamlandıktan sonra bu kez de Ankara Yolu`ndan Saat Kulesi istikametinde olan şeridin asfalt çalışmalarına başlanacak. Ve bu şerit de asfalt çalışmaları nedeniyle bir hafta boyunca araç trafiğine kapatılacak.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada Belediye çalışmalarının Çorum`un daha yaşanılabilir ve Çorumluların da daha modern bir kentte yaşamalarına imkan sağlamak amacıyla çalışmalar yürüttüklerinin altı çizildi. İnönü Caddesi`ndeki asfalt çalışmaları nedeniyle sürücülerin sıkıntı yaşamaması için gerekli önlemlerin alınması için uyarıda bulunan Çorum Belediyesi, Çorumluların gösterdiği sabır ve hoşgörüye teşekkür etti.