21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

İNÖNÜ’DEN AKŞEMSEDDİN’E YOL BAĞLANTISI

2 Aralık 2011 Cuma

Belediyemiz, İnönü Caddesi`ni Akşemsettin Caddesi`ne bağlayacak yeni bir bağlantı yolu yapıyor. Anitta Otel ile … Park`ı arasında 25 metre genişliğinde yapılacak olan yan yol bağlantısının alt yapı çalışmaları bitmek üzere.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler bir süreden beri yan yolda çalışmalarını sürdürüyor. Dolgu ve tesfiye çalışmaları yapılan yolda önümüzdeki günlerde asfalt çalışması yapılacak ve yol vatandaşların kullanımına açılacak.

Şehir içi trafik yoğunluğunun azaltılması ve otopark sorununun en asgari seviyeye indirilmesi için tüm fırsatları değerlendiren Çorum Belediyesi, açılacak olan bu yan yol ile birlikte Çarşamba Pazarı`nı da otopark haline getirecek. Bu sayede İnönü Caddesi`nde yaşanan otopark sorununa da büyük oranda çözüm getirecek.