26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

İmam hatip öğrencilerinden Başkan Gül’e teşekkür

26 Mart 2019 Salı

Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Başkan Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yaptıkları projeyle her sene son sınıf öğrencilerine fidan dikimi yapıp hatıra ormanı oluşturduklarını söyleyen Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İlhan Akbaş, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ün de fidan bağışlayarak bu projeye destek verdiğini bu sebeple öğrencilerle birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Peygamber efendimizin hadisinde ifade ettiği üzere ağaç dikmek bizim dinimizde ayrı bir öneme sahip diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, bu tür güzel ahlakı teşvik edici faaliyetlerin desteklenmesi ve yayılması gerektiğini ifade etti. Gül ziyaretleri için öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Foto Galeri

İmam hatip öğrencilerinden Başkan Gül’e teşekkür İmam hatip öğrencilerinden Başkan Gül’e teşekkür İmam hatip öğrencilerinden Başkan Gül’e teşekkür İmam hatip öğrencilerinden Başkan Gül’e teşekkür