Ilıca Caddesi ve Sel Sokak’a yeni kaldırım

13 Mayıs 2016 Cuma

Belediyemiz, yol, kaldırım ve tretuar çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şehrin dört yanında devam çalışmalarla eskiyen kaldırım ve yollar yeniden yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Ilıca Caddesi ve Sel Sokak`ta eskiyen kaldırımlar sökülerek yerine yenisini yapıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, şehrin genelinde yol ve tretuar çalışmaları yaptıklarını belirterek çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Ilıca Caddesi ve Sel Sokak`ta yapılan çalışmalarla bu bölgelerdeki yaya yolları ve kaldırımların yenileneceğini ifade eden Alper Zahir, çalışma programı doğrultusunda yol, kaldırım ve bordür çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.