ILICA CADDESİ’NİN ASFALTINI YENİLEDİ

22 Haziran 2012 Cuma

Belediyemiz, asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı Asfalt Ekipleri Ilıca Caddesi`nin asfaltını da yeniledi.

Başkan Yardımcısı Alper Zahir, daha önce Ilıca Caddesi`nde yağmur sonrası göllenmeler meydana geldiğini bu nedenle caddenin yağmursuyu hatlarının yenilendiğini ve hemen sonrasında da caddenin asfaltlandığını söyledi. Şehir merkezindeki caddelerde ihtiyaca göre altyapı ve asfalt çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini dile getiren Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yaptıkları program dahilinde bu çalışmaların devam edeceğini belirtti.