İlhan Gürel Caddesinin 940 metresi yenilendi

15 Kasım 2016 Salı

Yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çorum Belediyesi, Dr. İlhan Gürel Caddesinde bozulan 940 metrelik kısmı yeniledi.

Şehrin tüm mahallelerinde ihtiyaç doğrultusunda yol yenileme çalışmaları yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Dr. İlhan Gürel Caddesinin 940 metrelik kısmını yenilediklerini belirterek “Bu yolumuzda asfalt yenileme ile birlikte bisiklet yolu da yapıyoruz. Hem araç trafiği rahatlayacak hem de bisiklet kullanan vatandaşlarımız için güvenli bisiklet yolu yapmış olacağız.”; dedi.

Başkan Yardımcısı Alper Zahir, modern ve gelişmiş bir şehir imar etmek için Çorum Belediyesi olarak çalışmalara hızla devam edeceklerini sözlerine ekledi.