28°C kapalı

28°C kapalı

İlber Ortaylı’dan Çorum Belediyesi’ne teşekkür

3 Aralık 2023 Pazar

Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Çorum 11. Kitap Kültür Günleri kapsamında düzenlenen söyleşiye katıldı. Kitap fuarından övgüyle söz eden Ortaylı, Çorum’un kültür yönüyle çok gelişmiş bulduğunu belirterek Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Çorum 11. Kitap Kültür Günleri’nde Çorum Belediyesi’nin konuğu oldu. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'ndeki söyleşiye katılan Ortaylı, özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.  Söyleşiye Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çorum’da gördüğü ilgiden ve Kitap Kültür Günleri’nden övgüyle söz eden Ortaylı, “Kitap fuarından çok memnun kaldım. Çorum’u kültür yönüyle çok gelişmiş buldum. Çorum Belediyesi’ne teşekkür ederim.” dedi.

Foto Galeri