İLAHİ ANADOLU BESTEKÂRLARI ALBÜM GALASI YAPILDI

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Belediyemiz tarafından yayınlanan İlahi Anadolu Bestekarları Albümü`nün galası yapıldı.

Çorum Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilen konsere Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut Okumuş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Programa onur konuğu olarak katılan Hafız Recep Camcın konserin ikinci bölümünde sahneye çıkarak koro şefi Dr. Ubeydullah Sezikli ile birlikte ilahi ve kasideler okudu.

İzleyenler tarafından yoğun alkış alan konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ile “Kur`an Nüzûlünün Mekke Dönemi”; konulu sempozyuma katılan Prof. Dr. Salih Akdemir tarafından Recep Camcı’a plaket verildi.