31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

İL MÜFTÜ VEKİLİ KILIÇ’TAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

2 Ekim 2012 Salı

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile İl Müftüsü Vekili Tahir Kılıç Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti. Ziyarete İl Müftüsü Vekili Tahir Kılıç`a İl Müftü Yardımcısı Yusuf İzzettin Kara ve Abdullah Pamuklu eşlik etti.

İl Müftü Vekili Kılıç ziyarette yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığı 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası`nın ana temasını “Engelsiz Cami, Engelsiz İbadet”; olarak belirlendiği söyledi.

Bu haftaya yönelik Çorum ilinde de bazı etkinlikler hazırladıklarını dile getiren Kılıç, 3 Ekim 2012 Çarşamba günü saat: 13,45`de Devlet Tiyatro Salonu`nda yapılacak olan “Cami ve Engelliler”; konulu konferansa Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Külcü`yü ve tüm Çorum halkını davet ediyoruz.”;dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`de ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, engelli-engelsiz hiçbir kimsenin camilerin manevi atmosferinden mahrum kalmamalıdır diyen Külcü, Allah`ın evlerini ancak ona inananlar imar eder emrine layık olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi.

Başkan Külcü, bütün din görevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”; nı kutlayarak, ziyaretleri hasebiyle İl Müftüsü Vekili Tahir Kılıç ve beraberindekilere teşekkür etti.