İl genel meclis üyelerinden Engelli Eğitim Merkezi’ne ziyaret

26 Nisan 2014 Cumartesi

İl Genel Meclisi Aile ve Engelli Komisyonu üyeleri Engelli Eğitim Merkezi`ni ziyaret ederek merkez hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Komisyon Başkanı Ünal Cevizci, Ömer Çatalpelit, Yıldız Berk, Mustafa Çatar ve Erdoğan Köroğlu yaptıkları ziyarette Çorum`un yıllardan beri böyle bir merkeze ihtiyaç duyduğunu, bu ihtiyacın Çorum Belediyesi tarafından karşılanmasının memnuniyet verici bir durum olduğunu söylediler. İl Genel Meclis üyeleri, Engelli bireyleri toplumla bütünleştirmeyi hedefleyen Çorum Belediyesi`ne ve Engelli Eğitim Merkezi çalışanlarına teşekkür ederek “Çorum halkı Engelli Eğitim Merkezi`ni ziyaret etmeli. İl Genel Meclisi Aile ve Engelliler Komisyonu olarak bu tür faaliyetlerin desteklenmesi noktasında her zaman Çorum Belediyesi`nin yanında olacağız”; dediler.