İFTAR ÇADIRI, ALAN EL İLE VEREN ELİ BULUŞTURUYOR

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Belediyemiz tarafından geleneksel hale getirilen ve hayırseverlerin desteği ile yürütülen iftar çadırında ilk iftarı Sevim-Fethi Kağızman çifti verdi. İkinci günün iftarını Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Hakimiyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şevket Erzen, üçüncü günün iftarını da Tütüncü Ticaret Sahibi Mehmet Tütüncü verdi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Çorum Belediyesi tarafından Kültür Sitesi altındaki otopark alanında kurulan 1000 kişilik iftar çadırında ilk iftar Cuma akşamı gerçekleştirildi.

Ramazan Ayının ilk iftar yemeğine AK Parti Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, il yönetim kurulu üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Kağızman ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, iftar çadırına katkı sağlayan hayırsever işadamlarına teşekkür etti.