İçten’den Başkan Külcü’ye veda ziyareti

5 Eylül 2013 Perşembe

Temmuz 2013`te yayınlanan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcılığına tayin olan Çorum Vali Yardımcısı Hüseyin İçten, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye veda ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcısı Hüseyin İçten, görevim süresince çok iyi dostluklar ve arkadaşlıklar kurduğunu belirterek, “başta Çorum Belediyesi ile olmak üzere Çorum`da her zaman iyi diyaloglar kurarak işimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Bundan da çok mutlu olduk. Bu süre içerisinde destek olan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye ve herkese teşekkür ediyorum”; diye söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Vali Yardımcımız Sayın Hüseyin İçten`e Çorum`da görev yaptığı süre içerisinde kentimize yapmış olduğu önemli katkılar ve hizmetler için şükranlarımı sunuyorum. Daha önce Çorum Valiliğini yapmış başarılı bir Valimiz olan Mustafa Toprak ile tekrar çalışma imkanı bulacaksınız. Aynı başarıları ve daha fazlasını yeni görev yerinizde de gerçekleştireceğinize inanıyorum. Nazik ziyaretiniz için teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dilerim”; dedi.