İçme suyunu israf etmeyin, ihtiyacınız kadar kullanın!

25 Kasım 2021 Perşembe

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, içme suyunda yaşanan sıkıntıya dikkat çekerek suların israf edilmemesi çağrısında bulundu. Çorum halkına su sıkıntısı yaşatmamak için gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizen Başkan Aşgın, “Hemşehrilerimiz için temiz, kaliteli ve hiç kesintisiz içmesuyu temin ediyoruz. İçme suyunu israf etmeyelim. Sularımız damlaya damlaya yok olmasın. Suyumuzu tasarruflu kullanalım. İhtiyacımız kadar tüketelim.” diye konuştu.

Foto Galeri

İçme suyunu israf etmeyin, ihtiyacınız kadar kullanın! İçme suyunu israf etmeyin, ihtiyacınız kadar kullanın! İçme suyunu israf etmeyin, ihtiyacınız kadar kullanın! İçme suyunu israf etmeyin, ihtiyacınız kadar kullanın! İçme suyunu israf etmeyin, ihtiyacınız kadar kullanın!