20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

İbrahim Sadri’den öğretmenlere özel şiir programı

26 Kasım 2015 Perşembe

Belediyemiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü`nde Çorumlu öğretmenleri İbrahim Sadri ile buluşturdu.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalcın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cengiz Özkader ve çok sayıda öğretmen ve şiir severin katıldığı programda ünlü şiir yorumcusu İbrahim Sadri, okuduğu şiirlerle dinleyicilerin beğenisini kazandı. Sahnede yer alan orkestrası ile birbirinden güzel şiirleri okuyan İbrahim Sadri`ye sahnede bir ara Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da eşlik etti. Candan, İbrahim Sadri`nin “Ölmek Zor”; adlı şiirini okudu.

Program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İbrahim Sadri`ye günün anısına çiçek takdim etti.

Çorum Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü`nde Çorumlu öğretmenleri İbrahim Sadri ile buluşturdu.