31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

İbrahim Kalın, Çorumlu Obasında gençlerle bir araya gelecek

28 Ekim 2021 Perşembe

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, büyükelçi İbrahim Kalın’ı da ziyaret eden Vali Çiftçi, Başkan Aşgın ve Rektör Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Kalın’ı Çorum’a davet etti.

Geçtiğimiz günlerde Bilal Erdoğan’ın açılışını yaptığı Çorumlu Obası Gençlik Kampında gençlerle türküler eşliğinde söyleşi gerçekleştirecek olan İbrahim Kalın, sonrasında da Hitit Üniversitesi’nde gençlerle bir araya gelecek.

Kalın, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çorum’a gelmek ve gençlerle Çorumlu Obası’nda buluşmak için Kasım ayı içerisinde program yapacaklarını kaydetti.

Vali Çiftçi, Başkan Aşgın ve Rektör Öztürk’ten Ankara’da ziyaretler

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirilen hemşehrimizHalil İbrahim Azak’ı ziyaret etti. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. Lütfi Akca’nın da yer aldığı 6. Ulusal Yerel Yönetimler Sempozyumuna katıldı.

Sempozyumun ardından Vali Çiftçi, Başkan Aşgın ve Rektör Öztürk Danıştay 10. Daire Başkanı Yılmaz Akçil, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimizMuhsin Dere ve Jandarma Genel Komutanı Org. Arif Çetin’i de ziyaret etti.

Foto Galeri

İbrahim Kalın, Çorumlu Obasında gençlerle bir araya gelecek İbrahim Kalın, Çorumlu Obasında gençlerle bir araya gelecek İbrahim Kalın, Çorumlu Obasında gençlerle bir araya gelecek İbrahim Kalın, Çorumlu Obasında gençlerle bir araya gelecek İbrahim Kalın, Çorumlu Obasında gençlerle bir araya gelecek İbrahim Kalın, Çorumlu Obasında gençlerle bir araya gelecek İbrahim Kalın, Çorumlu Obasında gençlerle bir araya gelecek