26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

İBRAHİM ÇAYIRI’NDA KANALİZASYON ÇALIŞMASI

14 Kasım 2011 Pazartesi

Belediyemiz, İbrahim Çayırı, Ayarık Bağları ve Buhara bölgesindeki kanalizasyon çalışmalarını da hızla sürdürüyor. Toplam 5.100 metre uzunluğundaki kanalizasyon çalışması, Buharaevler 33. Sokak ile Slimkent arasında yer alan imara açık bölgeyi kapsıyor. Kanal ve evsel atıkların toplanması amacıyla yürütülen bu çalışmayla Çorum Belediyesi, bölgedeki kanalizasyonla ilgili sorunu da tamamen çözmüş olacak.

Çorum Belediyesi, yılsonuna kadar bitirilmesi hedeflenen çalışmaları zor hava şartlarına rağmen aksatmadan sürdürüyor. Çorum Belediyesi olarak Çorum`un tüm alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tekrar gözden geçirerek eksiklikleri imkanlar ölçüsünde en kısa zamanda tamamlamaya çalışıyoruz.