29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

İBB’den sonra Ankara da bizi takip edecek

21 Haziran 2021 Pazartesi

Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hayata geçirilen konulan Sosyal Destek Kartı uygulaması Türkiye’de çok sayıda belediye tarafından örnek alınmaya devam ediyor.

Belediyemizin 2021 yılının Ocak ayı içerisinde hayata geçirdiği Sosyal Destek Kartı Uygulaması Çorum’dan 6 ay sonra önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şimdi de Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek alındı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Türkiye’de bir ilk olacak” sözü ise dikkatlerden kaçmadı.

Foto Galeri