Hz. Mevlana 746. Vuslat Yıldönümünde anılacak

11 Aralık 2019 Çarşamba

Belediyemiz, Hz. Mevlana’nın 746. Vuslat Yıl dönümü (Şeb-i Arûs) nedeniyle anma etkinleri düzenliyor.

Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri kapsamında 2008 yılından itibaren TRT 1, TRT AVAZ ve TRT DİYANET’te Ramazan Programlarının değişmez ismi olan ve Ülkemiz Hâfız ve Mûsikîşinaslarının konuk olduğu TRT DİYANET’te yaptığı “Bâd-ı Sabâ” programı büyük beğeni toplayan sanatçı Fatih Koca sevilen eserleriyle Çorumlularla buluşacak.

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada “Çorum Belediyesi olarak bizlerde Hz. Mevlana’yı anma etkinlikleri kapsamında ekranların sevilen isimlerinden sanatçı Fatih Koca’yı 18 Aralık 2019 Çarşamba günü Saat 20.00’da hemşehrilerimizle buluşturacağız. Bu güzel etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Hz. Mevlana 746. Vuslat Yıldönümünde anılacak