26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Huzurevine anlamlı ziyaret

8 Mart 2019 Cuma

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ın Eşi Feyza Aşgın’la birlikte Atıl Uzelgün Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Regaib Kandili vesilesiyle gerçekleştirilen programda yaşlıları ziyaret eden Halime Gül, huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Gül, “Sizleri iyi görünce bizler de iyi oluyoruz. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Bugün buraya Regaib kandili vesilesiyle siz büyüklerin hatırını sorup hayır dualarını almaya geldik, kandiliniz mübarek olsun” dedi.

Halime Gül, ziyarette Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte kandil simidi dağıttı. Ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden huzurevi sakinleri Halime Gül ve beraberindekilere teşekkür etti hayır duada bulundu.

KKSM’de kandil programı
Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, Akkent Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen Regaib Kandili Programına katıldı. Halime Gül ve protokol eşleri program sonrası kursları gezerek kursiyerlerin el emeği göz nuru yaptığı işleri inceledi.

Foto Galeri

Huzurevine anlamlı ziyaret Huzurevine anlamlı ziyaret Huzurevine anlamlı ziyaret Huzurevine anlamlı ziyaret Huzurevine anlamlı ziyaret Huzurevine anlamlı ziyaret Huzurevine anlamlı ziyaret