23°C parçalı az bulutlu

23°C parçalı az bulutlu

HUZUREVİNDE HUZUR VEREN KONSER

23 Mart 2011 Çarşamba

Belediyemiz, içinde bulunduğumuz yaşlılar haftası nedeniyle ilimiz Vali Atıl Uzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde eğlence düzenledi.

Pazartesi akşamı düzenlenen programda Belediye Türk Halk Müziği Korosu bir konser vererek Huzurevi sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Oruç, Belediye Kültür ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Mustafa Ercan, Huzurevi Müdürü İsmail Yılmaz, Müdür yardımcısı Gülce Burhan ile Huzurevi sakinleri katıldı.

Huzurevinde bulunan yaşlılarla tek tek ilgilenen Başkan Yardımcısı Turhan Candan, burada bulunan yaşlılara günün anlamı nedeniyle karanfil dağıttı. Gecede Koronun bir birinden güzel türküleri ile coşan Huzurevi sakinleri zaman zaman piste çıkarak oynamayı ihmal etmediler.

Unutulmamamın güzel bir duygu olduğunu ifade eden bazı yaşlılar Çorum Belediyesine kendilerini düşünüp böyle bir gece düzenlediği için teşekkür ettiler. Belediye ayrıca burada bulunan yaşlılara ikramlarda bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, burada yaptığı konuşmada, yaşlıların kültür ve değerleri yarınlara taşıyan en değerli varlıklar olduğunu belirtti. Candan, ” Sizlerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmasını gerekmektedir. Sizlere sahip çıkmak herkesin görevidir”; dedi.

Oruç, Başkana teşekkür etti…

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Oruç, Çorum Belediyesi tarafından Yaşlılar haftası nedeniyle Huzurevinde düzenlenen program nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye ve tüm Belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Herkesin geleceğin yaşlı adayı olduğunu ifade eden Mustafa Oruç, o nedenle yaşlılara sahip çıkmanın önemli bir sosyal aktivite olduğunu burada yapılan bu programın bu insanlar tarafından çok önemsendiğini söyledi.

Vali Atıl Uzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İsmail Yılmaz, Çorum belediyesinin son yıllarda kendilerine çok katkı sağladığını ve her zaman yanarlarında olduğunu bunu bilmelerinin kendilerine güç verdiğini ifade ederek Çorum Belediyesine teşekkürlerini iletti.