HÜSEYİN TURAN’DAN TÜRKÜ ŞÖLENİ

9 Temmuz 2012 Pazartesi

32. Çorum Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında sahne alan ünlü türkücü Hüseyin Turan, binlerce Çorumluya unutulmaz bir konser verdi.

Birbirinden güzel türkülerini Çorumlular için söyleyen Hüseyin Turan, yaklaşık 2 saat süren konserinde söylediği türkülerle zaman zaman hüzünlendirdi zaman zaman da coşturdu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Turhan Candan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda türkü severin dinlediği konserin ardından Başkan Külcü, günün anısına Hüseyin Turan`a çiçek ve plaket takdim etti.