Hümeyra Şahin'den Çorum ziyareti

19 Kasım 2021 Cuma

Cumhurbaşkanı Danışmanı Yazar H. Hümeyra Şahin, Belediyemizi ziyaret etti. Ziyaretin ardından Çorumlu Obası, Millet Bahçesi ve Veli Paşa Hanı gibi Çorum’a tarihi ve kültürel değer katan belediyemizin yatırımlarını gezdi.

Belediyemizi ziyarette Belediye Bakanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Danışmanı Yazar H. Hümeyra Şahin’e Belediyemizin yatırımları hakkında bilgi verdi. Belediyemizi ziyaretinin ardından Millet Bahçesi, Veli Paşa Hanını ve Çorumlu Obası Gençlik Kampını gezen Şahin, Çorum’un Anadolu’nun ortasında tarihi ve kültürü ile çok önemli bir şehir olduğunu belirterek Belediyenin de bu kadim şehre yakışır hizmetler yaptığını vurguladı.

Çorum ziyaretinde Şahin’e Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın eşi Hacer Yağbat eşlik etti.

Foto Galeri