26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

Hitit Kupası trap atışları nefes kesti

28 Temmuz 2015 Salı

Belediyemizin katkılarıyla Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen trap atışları yoğun ilgi gördü.

Avcıların ve atıcıların büyük heyecanına sahne olan trap atışları sonucu dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Koç`un da katıldığı trap atışlarını belirli aralıklarla düzenlediklerini söyleyen dernek başkanı Fatih Koç, kendilerine verdikleri destek nedeniyle Çorum Belediyesi`ne teşekkür etti.

Belediyemiz tarafından döner ve ayran ikram edildi.

5 ayrı kategoride yapılan atışlar sonucu dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

Lisanslı Büyükler

1- Mehmet Ersavaş

2- Mehmet Koç

3- Cemal Beker

Avcılar:

1- Fatih Kara

2- Atilla Ahıska

3- Mustafa Taşdelen

Veteranlar:

1- Aslan Özkaya

2- Bahri Apraş

3- Orhan Çakır

Genç Erkekler:

1- Mustafa Aksoy

Genç Bayanlar:

1- Selcan Ersavaş

2- Ceren Özkaya

Avcılardan, şehitler için saygı atışı

Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği`nin Çorum Belediyesi`nin katkılarıyla Melikgazi Atış Poligonunda düzenlediği trap atışlarında şehitlerimiz de unutulmadı. Çeşitli çatışmalarda şehit olan asker ve emniyet güçleri için saygı atışında bulunan trap atışlarına katılan yarışmacılar, terör olaylarının bir an önce sona ermesi ve Türkiye`nin huzur ortamına kavuşması temennisinde bulundular.