33°C parçalı bulutlu

33°C parçalı bulutlu

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BELEDİYEMİZE ÖVGÜ

21 Haziran 2011 Salı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çorum Belediyesi`nin çalışmaları ile diğer illere örnek olduğunu söyledi.

Çorum ziyareti sırasında Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, belediyenin çalışmalarına övgüler yağdırdı.

Daha önceleri Kayseri Büyükşehir Belediyesi`nin yapmış olduğu çalışmalarla örnek olduğunu, son 2 yıldır Çorum Belediyesi`nin vermiş olduğu hizmet ve çalışmalarla örnek belediye olduğunu vurguladı.

Çorum`un Marka Şehir olma yolunda ciddi çalışmalar ile dikkatleri üzerine çektiğini hatırlatan Hisarcıklıoğlu, “Çorum`da ciddi bir birliktelik var. Yerel anlamda yapılan çalışmalar dikkat çekiyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu`nun Belediye`yi ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade ederek, “Halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz”; diye konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye şilt sunarken Başkan Külcü ise Hisarcıklıoğlu`na bakır ibrik hediye etti.