HIDIRELLEZ’DE HEDİK DAĞITACAK

3 Mayıs 2012 Perşembe

Belediyemiz, Hıdırellez`de mesire alanlarında Hıdrellez şenliklerine katılacaklara ve şehir merkezinde vatandaşlara hedik dağıtacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Hızır ve İlyas peygamberlerin buluşup dilekleri gerçekleştirdiklerine inanılan ve baharın müjdecisi kabul edilen Hıdırellez nedeniyle Çorum Belediyesi olarak Hıdırlık, Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Parkı ve Kültür Park`ta vatandaşlara hedik dağıtılacaklarını belirtti.

Hıdrellez`in bütün Türk dünyasında bilinen mevsimlik bayramlardan biri olduğunu ve İlkyaz bayramının başlangıcı kabul edildiğini söyleyen Zeki Gül bütün Çorumluları 06 Mayıs Pazar günü saat 14.00`da hedik dağıtımı yapılacak olan Hıdırlık, Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Parkı ve Kültür Park`a davet etti.