HERKES DÜKKÂNINI VE DÜKKÂNININ ÖNÜNÜ KULLANACAK

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Küçük Sanayi Sitesi’nde yeşil alan tespit çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Kısa bir süre içerisinde esnafımızdan yeşil alanlarda duran tüm malzemelerini kaldırmalarını isteyeceğiz. Herkes sadece dükkanını ve dükkanının önünü kullanacak.” dedi.

Küçük Sanayi Sitesi`nde faaliyet gösteren esnafın malzemelerinin genelde yeşil alan olarak işaretli yerlerde durduğunun altını çizen Külcü, “Şehir içerisinde bulunan yeşil alanların durumu nasılsa, KSS’de bulunan yeşil alanlarımız da aynı kalitede olacak. Yapacağımız yeni düzenlemeyle KSS daha prestijli bir görünüme kavuşacak. Görüntü kirliliğinin önüne geçilecek.”; dedi.