Her sabah caddeyi süpürüyorlar

15 Ekim 2019 Salı

Çorum Belediyesi, hayatı kolaylaştırmak için temizlik işlerinde 7/24 esasına göre hizmet üretiyor. Her sabah Gazi ve İnönü Caddelerinde küçük süpürge aracı ile kaldırımlar süpürülüyor, aynı temizlik pazartesi günleri ise Eğridere Caddesi ve ayakkabıcılar arastasında yapılıyor.

Temiz bir şehirde yaşıyorsak bunu gizli kahramanlara borçluyuz diyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Herkes evinde uykusunda iken gece sabahlara kadar bu şehri temizleyenler var. Şehrin her caddesini, sokağını köşe bucak temizliyorlar. Biz, ‘Temiz Şehir Çorum’ imajını bir adım daha ileriye götürmek için çalışıyoruz, hemşehrilerimize daha temiz daha yaşanılabilir bir şehir sunmak için aşkla, şevkle hizmet üretmeye devam ediyoruz. 7/24 Esasına göre çalışan temizlik işleri personelimiz şehrin her yerini pırıl pırıl temizliyor. Küçük süpürge aracıyla Her sabah günün ilk ışıklarıyla birlikte Gazi ve İnönü Caddelerinde kaldırımları, her hafta Pazartesi günleri de aynı şekilde ayakkabıcılar arastası ve Eğridere Caddesini süpürüyoruz” dedi.

Temizlik noktasında hizmet üretirken hassas davrandıklarını vurgulayan Başkan Aşgın, en büyük temizliğin kirletmemek olduğunu hatırlatarak vatandaşlardan evsel atıkları çöp konteynırlarına ağızları bağlı bir şekilde atmalarını istedi.

Foto Galeri