23°C az bulutlu

23°C az bulutlu

Hayvan Pazarı tam kapanma sonrasında yeniden açılıyor

17 Mayıs 2021 Pazartesi

Tam Kapanma sürecinin ardından, ” Kademeli normalleşmenin ” başlamasıyla birlikte Hayvan Pazarı 17 Mayıs Pazartesi günü, 06:00 itibariyle yeniden faaliyete geçiyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan “tam kapanma” sürecinde hayvan
pazarının geçici olarak kapatılmıştı. Tam kapanma sürecinin bitmesiyle birlikte yeniden faaliyete geçecek olan hayvan pazarı, 17 mayıs Pazartesi günü, 06:00’da açılacak.
Hayvan pazarında her türlü tedbirlerin alındığını ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Lemzi Çöplü, kademeli normalleşmenin başlamasıyla birlikte,
17 Mayıs Pazartesi günü, 06:00 itibariyle hayvan pazarını yeniden hizmete açacaklarını belirtti.
Maske, mesafe ve temizliğe uyulması için uyarılarda bulunan Çöplü, vatandaşlara hayırlı pazarlar dileklerini iletti.

Foto Galeri

Hayvan Pazarı tam kapanma sonrasında yeniden açılıyor Hayvan Pazarı tam kapanma sonrasında yeniden açılıyor Hayvan Pazarı tam kapanma sonrasında yeniden açılıyor