HAYKONFED'den Belediyemize ziyaret

7 Eylül 2016 Çarşamba

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) temsilcisi Haydar Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediyemize ait Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevimiz bizim hayvanlara ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. Burada bakıma muhtaç, hasta ve yaralı olanların rehabilitasyonları yapılırken, hayvanlar kışın sıcak, yazın ise serin bir ortamda misafir ediliyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri 7 gün 24 saat hizmet ediyor. 9 gün Kurban Bayramı tatili süresince görevine devam edecek dedi.

Çorum ayrıcalığını bir kez daha gösterdi

Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) temsilcisi Haydar Özkan, Çorum Belediyesi’ne ait Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret ederek burada sokak hayvanlarının nasıl koşullarda yaşadıklarını görmek istedik. Hayvanların yaşadığı ortamlar çok güzel. Gördüğümüz ortam bizleri çok mutlu etti. Türkiye de sayılı yerde bulunan hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezinin Çorum gibi temizliği ile ünlü bir ilde olması biz hayvan severleri ziyadesi ile memnun etti. Çorum birçok hizmetinde olduğu gibi hayvanlara verdiği önemle ayrıcalığını bir kez daha göstermiştir. Sizleri tebrik ediyorum. Belediye sahipsiz hayvanlara örnek bir ev sahipliği yapıyor. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Ziyarette, HAYKONFED gönüllü Çorum Temsilcileri ve hayvan severler hazır bulundu.