Hayati İnanç, Çorumlularla Buluştu

27 Ocak 2022 Perşembe

Sevilen yazar Hayati İnanç Çorumlularla buluştu. Belediyemizin düzenlediği Hayati İnanç “Şiir ve Söyleşi” programı Devlet Tiyatro Salonunda gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda salon dolup taştı.

Çorum’da kültür ve sanat hayatının gelişmesine yönelik pek çok etkinliğe imza atan Belediyemiz, yeni yılda da önemli kültür-sanat etkinliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Sohbet ve şiirleriyle pek çok insanın beğenisini kazanan yazar Hayati İnanç, “Hayata Şiirden Bakmak” adlı şiir ve söyleşi programıyla Çorumlularla buluştu. Etkinliğe Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın da katıldı. Şiirle birlikte divan edebiyatından örnekler veren Hayati İnanç, gönüllere hitap eden konuşmasıyla salonu dolduran vatandaşları mest etti.

Program sonunda Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hayati İnanç’a teşekkür ederek hediye takdim etti.

Foto Galeri

Hayati İnanç, Çorumlularla Buluştu Hayati İnanç, Çorumlularla Buluştu Hayati İnanç, Çorumlularla Buluştu Hayati İnanç, Çorumlularla Buluştu Hayati İnanç, Çorumlularla Buluştu Hayati İnanç, Çorumlularla Buluştu Hayati İnanç, Çorumlularla Buluştu