Hatice Külcü'den Muzaffer bebeğe hediye

12 Ocak 2015 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nüneşi Hatice Külcü, yeni doğan bebeklerine Muzaffer ismini veren aileyi ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Mehtap-Necati Kabasakal çifti, yeni doğan bebeklerine çok sevdikleri Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ismini verdi. Kabasakal ailesinin Belediye Başkanı ve eşi Muzaffer Külcü’ye olan sevgisini öğrenen Hatice Külcü üçüncü çocuklarınıkucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan aileyi, ziyaret ederek belediyenin “Hoş geldin Bebek” paketi ile bebeğe özel hediyeleri anneye verdi.

Kabasakal ailesi ile yakından ilgilenen, ailenin sorunlarını dinleyen Hatice Külcü, Muzaffer bebeği kucağına alıp sevdi. “Allah bu bebeği ismi gibi Muzaffer eylesin. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun.” diyen Hatice Külcü anne Mehtap Kabasakal ile Belediye Başkanı Külcü’yü telefonda görüştürdü.

Bebeğine Muzaffer ismini veren anneye, “Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Muzaffer bebeğe Allah’tan uzun ömür, sizlere ve milletimize hayırlı bir evlat olmasını niyaz ederim. Allah sizleri mutlu eylesin.”; dedi.

Anne Mehtap Kabasakal da kendilerine gösterdiği ilgi ve verdiği destek için Başkan Külcü ve eşi Hatice Külcü`ye teşekkür etti.