Hatice Külcü, vekil eşlerini ağırladı

18 Nisan 2013 Perşembe

Belediyemiz milletvekili eşlerini Çorum`da ağırladı. 16 Nisan Salı günü Çorum`a gelen vekil eşlerini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü karşıladı. Vali Sabri Başköy`ün eşi Fatma Başköy ve TBMM İdare Amiri-AK Parti Milletvekili Salim Uslu`nun eşi Nejla Uslu`nun da eşlik ettiği ziyarette misafirler ilk olarak Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`ni gezdi.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde kahvaltı yapan vekil işleri merkezde verilen kurslarla ilgili bilgiler aldı. Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin faaliyetlerini hayranlıkla izleyen vekil eşleri, yapılan çalışmalardan övgüyle söz ettiler. Kadın kursiyerlerin yaptığı örgü oyuncak, perspektif ve çini sergisini gezen vekil eşlerine merkez yöneticileri çeşitli hediyeler verdi.

Daha sonra Çorum Belediyesi Necip Fazıl Gençlik Merkezi`ni gezen vekil eşleri merkez yöneticilerinden bilgiler aldı. NFK Gençlik Merkezi`ni anlatan tanıtım filmini izleyen misafirler burada eğitim gören gençlerle sohbet ettiler. NFK Gençlik merkezinin ülkenin geleceğini yapılan yatırım olduğunu vurgulayan vekil eşleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ve emeği geçenleri tebrik ettiler.

NFK Gençlik Merkezi`ni gezdikten sonra Çorum Müzesi ve Hıdırlık`ı gezerek bol bol dua eden vekil eşleri daha sonra Çorum Belediyesi`nin organizasyonu ile İskilip`i gezdi.