HATİCE KÜLCÜ;SİZLER GÖNÜL DOKTORLARISINIZ

15 Mart 2013 Cuma

Çorum`da görev yapan bayan doktorlar Tıp Bayramı nedeniyle Kadın Kültür Sanat Merkezi`nde bir araya geldi.

Programa, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hülya Örs, Bölge Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ayhanım Tümtürk, Mehmet Akif Ersoy`un torunu Selma Argon, Belediye Meclis Üyesi Seyhan Günhan ve çok sayıda bayan doktor katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Hatice Külcü, “Siz değerli doktorlarımızı sadece 14 Mart Tıp Bayramı`nda hatırlamıyoruz. Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`mizde bayanların her zaman destekçisi olmaya çalışmaktayız”; dedi.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür Sanat Merkezi faaliyetleri hakkında bayan doktorlara bilgiler aktaran Hatice Külcü, “Burada el sanatları kursları, seminerler, danışmanlık, bilgisayar kursu gibi kurlar ile bayanlarımıza destek oluyoruz. Diğer mahallelerimize de inşaat çalışmaları devam eden merkezlerimiz ile bu çalışmaları tüm Çorumlu bayanlara yaymış olacağız. Buhara Kültür ve Gençlik Merkezimiz bu merkezlerin en büyüğü ve kapsamlısı olacak. Şehrimizde özürlü kardeşlerimizin, gençlerimizin ve hanım kardeşlerimizin eğitim, spor, eğlence ve diğer sosyal aktivitelerinin karşılanması amacıyla Buharaevler Mahallesi`nde Kültür ve Gençlik Merkezi`nin inşaat çalışmaları hızla devam etmektedir”; dedi.

Yaşlılara sizler bizlerden daha çok hassasiyet gösteriyorsunuz diyen Hatice Külcü, “Bizler de Çorum Belediyesi olarak, Gönül Köprüsü projemiz ve yaşlı evde bakım hizmetleri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda 109 yaşlımızın evlerini a-z` ye temizliğini yapıyoruz”; dedi.

Hatice Külcü, bayan doktorları da Gönül köprüsü projesine katkı vermeye davet etti.