HATİCE KÜLCÜ, POLİSLERİ AĞIRLADI

13 Nisan 2012 Cuma

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Polis Teşkilatının 167. Yılı nedeniyle Çorum`da görev yapan bayan polisleri Velipaşa Konağında ağırladı.

Velipaşa Konağı Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde Hatice Külcü`nün ev sahipliğini yaptığı toplantıya Vali Nurullah Çakır`ın eşi Cemile Çakır, Emniyet Müdürü Necmettin Emre`nin eşi Selda Emre, Kadın Kültür ve Sanat Merkez Müdürü Nuran Hakyemez ile Çorum`da görev yapan bayan polisler katıldı.

Huzur ve güvenin tesisinde önemli rolü olan Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167.yıl dönümü ve Polis Haftasını kutlayan Hatice Külcü, “Polis Teşkilatının kuruluşunun 167. yıldönümü münasebetiyle, ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan emniyet güçlerimizin ve ailelerinin bayramını kutluyorum” diye konuştu.