HATİCE KÜLCÜ; ONLAR BİZİM EVLATLARIMIZ

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Zihinsel ve Spastik Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Neslihan Hüsülüoğulları, yönetim kurulu üyesi Mustafa Hastaoğlu ile birlikte Hatice Külcü`yü ziyaret eden çocuklar Hatice Külcü`ye çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Hatice Külcü, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek “Bu ziyaret benim için en güzel Anneler Günü hediyesidir”; dedi.

13 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Zihinsel ve Spastik engelli çocukların Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde kendisini ziyaret ederek çok mutlu ettiklerini söyleyen Hatice Külcü de çocuklara pasta ikram ederek çeşitli hediyeler verdi. Engelli çocukların topluma kazandırılması gerektiğinin altını çizen Hatice Külcü, Çorum Belediyesi`nin tüm engelli vatandaşlarımıza olduğu gibi engelli çocuklara da her zaman sahip çıktığını vurguladı.

Hatice Külcü, “Bugün engelli yavrularımız Anneler Günü nedeniyle bizleri ziyarete geldiler. Benim için en güzel Anneler Günü hediyesi bu yavrularımızın bizleri kendi anneleri yerine koyarak ziyaret etmeleridir. Onlar bizim evlatlarımız. Onların topluma kazandırılması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz”; dedi.