Hatice Külcü, "Milli birliğimiz güçlenecek"

10 Mayıs 2017 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü gençlik merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin anneleri ile bir araya geldi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in de katıldığı programda Hatice Külcü, öğrenci velilerle sohbet etti. 16 Nisan’da yapılacak olan referandumla ilgili açıklamalarda bulanan Hatice Külcü, Cumhurbaşkanlığı hükümet modelinin Türkiye’nin büyümesi için gerekli olan bir model olduğunu ve yeni sistemle birlikte milli birliğimizin güçleneceğini söyledi.

Kadınların ve gençlerin gücüne inandıklarını söyleyen Külcü, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile seçme-seçilme yaşı 18’e inecek ve yeni Türkiye için biz de varız diyen gençlerimiz de mecliste yer alacak. Biz gençlerimizi güçlü ve büyük Türkiye’nin teminatı olarak görüyoruz. Hemşehrilerimiz16 Nisan’ın ne kadar önemli olduğunu görecek ve Allah’ın izniyle gereğini yapacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Nisan Pazartesi günü Çorum’a geleceğini hatırlatan Hatice Külcü, “Tüm hemşehrilerimizibu buluşmaya davet ediyorum.” diye konuştu.