Hatice Külcü’den yeni annelere ziyaret

17 Temmuz 2013 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü ile Belediye Meclis üyeleri Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü`nde yeni doğum yapan anneleri ziyaret etti.

Hastane ziyaretinde ilk olarak Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Musa Zorlu`dan hastane hakkında bilgi alan Külcü, daha sonra çocuk servisinde bulunan anne ve çocukları ziyaret etti.

Belediye Meclis Üyeleri Bedriye Çayır ve Seyhan Günhan ile birlikte yeni doğum yapan anneleri tebrik eden Hatice Külcü, “Tüm annelerimizi kutluyorum. Çocukları ile birlikte uzun ve hayırlı ömürler diliyorum”; dedi.

Yeni doğan çocukları kucağına alarak seven Hatice Külcü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın yeni evli çiftlere tavsiye ettiği 3 çocuk önerisini de annelere tekrarlayarak “Çocuklarımız geleceğimiz. Türkiye`mizin geleceği için nüfusumuz genç olmalı ve genç nüfus için de ailelerimiz çocuk konusunda Başbakanımızın tavsiyesi olan üç çocuğu düşünmeli”; diye konuştu.