Hatice Külcü’den engelli gence ziyaret

3 Aralık 2015 Perşembe

Hatice Külcü, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi kursiyerlerinden Mehtap Kaya`yı evinde ziyaret etti.

Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Gönül Köprüsü projesi kapsamında Engelli Eğitim Merkezinde öğrenim gören Mehtap Kaya’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Mehtap Kaya`nın merkezdeki en çalışkan ve başarılı öğrencilerden birisi olduğunu söyledi.

Ziyareti, Engelli Eğitim Merkezi MüdürüHülya Örs, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli Ayşegül Çınar, Buhara Kültür Merkezinde eğitim gören öğrencive öğretmenler ile birlikte gerçekleştiren Hatice Külcü, Mehtap Kaya`ya başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Mehtap Kaya da Hatice Külcü ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyaret anasına Hatice Külcü, Mehtap Kaya’ya kahve takımı hediye etti.