HANIMLAR TİYATRO VE SİNEMA GÜNLERİNDEN MEMNUN

12 Mart 2013 Salı

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından kadınlara yönelik olarak düzenlenen Sinema ve Tiyatro günlerine katılan kadınlar sinema ve tiyatro günlerinden oldukça memnun.

Sinema ve tiyatro günlerine katılan hanımlar duygularını paylaşırken, ilk kez tiyatro ve sinemaya giden kadınlar Çorum Belediyesi`ne ve Başkan Külcü`ye teşekkür ettiler.

Çorum Belediyesi`nin sinema ve tiyatro günleri düzenlemesinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Sevim Çınar, “Belediyemizin bizler için düzenlediği bu program bizleri sevindirdi. Ev işleri ile çocuklarla uğraşacağız diye sinema ve tiyatro gibi yerlere gidemiyoruz. Belediyemizin düzenlediği etkinliğe katıldım. Çok mutlu oldum. İlk kez sinemaya gitme fırsatım oldu. Bu programı düzenleyen başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere Kadın Kültür ve Sanat Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum”; dedi.

İlk defa sinemaya gittiğini ifade eden Belgin Akkaya ise, “Belediyenin bizleri düşünerek bu tür bir organizasyon yapması bizleri hem sevindirdi hem duygulandırdı. Bizler evlerde sinemaları bir farklılık olarak görüyorduk. Bugün ilk kez bir filmi sinemada izlemek beni mutlu etti.”; dedi.

Hanımların sosyal aktiviteler ile hayatı daha çok sevdiğini anlatan Gülsüm Akçay ise “Biz ev hanımlarının hayatı sadece ev işleri, alış veriş yapmak, çocuk büyütmek gibi gözükse de hayatta bazı sosyal aktivitelere de ihtiyacımız var. Bugün Belediyemizin düzenlediği böylesi güzel aktiviteler bizlerin hayata bakış açısını değiştiriyor ve hayatın güzelliklerini yaşıyoruz.”; diye konuştu

He kadının özel olduğunu bu kavramı en çok belediyenin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalarla ortaya koyduklarının altını çizen Figen Saraylı ise, “Biz hayatımızda birçok yenilikleri belediyemizin programları ile yaşadık. Kadınlarımız özeldir ve bu özelliklerimizi ve farklılığımızı yapılan çalışmalar ile ortaya koyan Belediyemize teşekkür ediyorum. Ben hayatımda ilk defa sinemaya gittim ve ilk defa da tiyatroyu Çorum Belediyesi`nin organizasyonuyla görme imkanı buldum. Bize böylesi imkanı sağlayan Belediyeye teşekkür ediyorum”; dedi.