Haltercilerden Gül’e ziyaret

26 Ekim 2016 Çarşamba

2-10 Aralık 2016 tarihlerinde İsrail`de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası için hazırlıklarını Çorum`da sürdüren Genç Bayan Halter Milli Takımı sporcuları, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`e iade-i ziyarette bulundu.

Antrenörler Meliha Sarıkaca ve Cevdet Doğan ile birlikte Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ü ziyaretlerinde konuşan sporcular Çorum`da bulunmaktan mutlu olduklarını belirttiler. Yurt dışı dahil gittikleri hiçbir yerde bu kadar güzel ağırlanmadıklarını ifade eden Genç Bayan Halter Milli Takım Antrenörü Meliha Sarıkaca da Çorum`un çok güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak “Çorum yaşam kalitesi yüksek bir şehir. Buraya gelirken arkadaşlar açılıp-kapanan durakları gördüler ve çok şaşırdılar. Ben hem İstanbul hem İzmir`de yaşıyorum. Böyle bir şey görmemiştim. Gerek buradaki halk, gerek otel personeli gerekse Çorum Belediyesi olarak bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Destekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyoruz. Umarım ki Çorum`dan da milli takıma sporcularımız gelir. Görüyoruz ki bu potansiyel var.”; dedi.

Sarıkaca, Çorum Belediyespor`a Trabzonspor`la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçında da başarılar dilemeyi unutmadı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Sporcu kardeşlerimize önlerindeki bütün maçlarda başarılar diliyorum. Çorum`dan memnun ayrılmaları bizi de mutlu ediyor.”; dedi.