HALK OYUNLARI EKİPLERİ TARİHE YOLCULUK ETTİLER

9 Temmuz 2012 Pazartesi

32. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri kapsamında Çorum’a gelen yerli ve yabancı ekipler Çorum’un tarihi ve turistik mekanlarını gezdiler.

Festivalin son gününde Alacahöyük, Boğazkale’de tarihi yerleri gezen ekipler gördükleri eserler karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.

Çorum`da bulundukları zaman içerisinde Çorum’u çok sevdiklerini ifade eden ekipler, kendilerine gösterilen yoğun ilgi için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiler.