Halk otobüslerinin rengi erguvan pembesi olacak

12 Nisan 2018 Perşembe

Çorum Belediyesi, toplu taşımayı daha modern hale getirmek için hizmete sunacağı 65 otobüsün renklerini,vatandaşlar tarafından yapılan oylama ile belirledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, şehri ilgilendiren konularda kararı halkla birlikte verdiklerini belirterek, yeni alınacak 65 halkotobüsünün renginin anketle belirlendiğini açıkladı. Gül, “Göreve geldikten sonra iptal olan toplu taşıma ihalesini yenidenyaptık. İhaleyi alan firmanın belli olmasının ardından firma, şartlara uygun otobüsleri zaman zaman Saat Kulesi meydanındagetirerek Çorum halkının beğenisine sunuyor. Her şeyin en iyisini hak eden Çorum halkının kullanacağı toplu taşımaaraçlarımızın renk seçimini yine değerli hemşerilerimizle birlikte yaptık” dedi.

Çorum Belediyesi’nin kurumsal web sayfası olan www.corum.bel.tr adresine girerek orada oluşturulan anket ile otobüslerinrenginin vatandaşlar tarafından belirlendiğini kaydeden Gül, “Renkler arasında Mavi, Sarı-Siyah, Pembe, Su Yeşili, Yeşil,Kırmızı, Kırmızı-Siyah, Sarı-Beyaz, Yeşil-Beyaz, Kırmızı-Beyaz seçenekleri bulunuyordu. 10 renk seçeneği arasından en çok oyalan erguvan pembe rengini toplu taşıma araçlarımızda kullanacağız. Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurluolsun” şeklinde konuştu.

Foto Galeri

Halk otobüslerinin rengi erguvan pembesi olacak Halk otobüslerinin rengi erguvan pembesi olacak