27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

HALK OTOBÜSLERİ İLK GÜN BEDAVA

3 Kasım 2011 Perşembe

Belediyemizde bayramlaşma programı Kurban bayramının ilk günü gerçekleştirilecek. Her dini bayramda geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma merasimi bayramın ilk günü olan 06 Kasım 2011 günü yapılacak. Saat 13.00`da başlayacak olan bayramlaşma merasiminde Çorum Belediyesi adına Başkan Vekili Zeki Gül, tebrikleri kabul edecek.

Belediyemiz her dini bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların bayram ziyaretlerini kolaylaştırmak için Halk otobüslerini bayramın birinci günü ücretsiz hale getirdi.

Kurban bayramının ilk günü tüm vatandaşlarımız Halk otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecekler. Bayramın ilk günü halkımızın ücretsiz olarak faydalanabileceği halk otobüsleri seferi saat 09.00`da başlayacak. İkinci gün saat 08.00`da başlayacak olan otobüs seferleri bayramın üçüncü ve dördüncü günlerinde ise normal seyrinde devam edecek.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü tarafından Arife günü sabah namazına müteakip şehrin muhtelif yerlerindeki camilerden Ulumezarlık`a ücretsiz otobüs hizmeti sağlanacak.

Belediyemiz tarafından Arife günü sabah namazından sonra Ulumezarlık`a otobüs kaldırılacak nokta ve camiler şunlar;Ulucami, Köroğlu cami, Kevser cami, Ejder Cami, Sarılık cami, Selimiye cami, Binevler, Buharaevler Camii, Garantievler Cami, İmam Hatip Cami, Abdibey cami, Tevhid Cami, Bilal-i Habeşi Cami, Yeşil Cami, Beytepe Cami, Kafkas Cami, Mevlana Cami, Alaaddin Cami, Hicret Cami, Huzur Cami, Nadık Cami, Esentepe Cami, Karşıyaka Cami, Ehlibeyt Cami, Esnafevler Cami, Altınevler Cami, Yörükevler Cami, Fatih Sultan Mehmet Cami, Mimar Sinan Cami, Kışla Cami.