33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

HALK OTOBÜSLERİ İLK GÜN BEDAVA

22 Ekim 2012 Pazartesi

Belediyemiz, her dini bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların bayram ziyaretlerini kolaylaştırmak için bayramın ilk gün vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Kurban bayramının birinci günü Çorumluların Halk otobüslerinden ücretsiz yararlanabileceklerini ifade etti.

Kurban Bayramının birinci günü halk otobüslü seferlerinin saat 09.00`da başlayacağını belirten Turhan Candan, bayramın ikinci günü ise saat 08.00`da, üçüncü gün ise seferlerin normal seyrinde devam edeceğini söyledi. Başkan Yardımcısı Turhan Candan, bayram süresince vatandaşların herhangi bir mağduriyeti yaşamaması için Çorum Belediyesi Toplu Taşıma İdare Amirliği`nin çalışmalarını ara vermeden sürdüreceğini söyledi.