Halk Müziği Korosu, türkü severleri mest etti

8 Mayıs 2014 Perşembe

Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, `Bahar Konserleri` çerçevesinde türkü dostları ile bir araya geldi.

Konsere Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Zabıta Amiri Mustafa Kanat ile çok sayıda türkü sever katıldı.

Şef Kazım Mercan yönetimindeki Türk Halk Müziği korosu, çeşitli yörelere ait birbirinden güzel 21 türküyü icra ederek izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Koro sergilediği performansla, seyircileri kimi zaman coşturdu kimi zaman duygulandırdı.

Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, koro üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek, koro şefi Kazım Mercan, koro yöneticisi Kemal Kan ve koronun en küçük üyesi Umut Ali Mercan’a teşekkür belgesi verirken koro üyelerine de karanfil dağıttı.