21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

HALK BANKASI 7 ADET TAKSİ DURAĞI DAHA YAPACAK

1 Aralık 2011 Perşembe

Belediyemiz şehir içerisindeki taksi duraklarını yenileme çalışmaları hızla sürüyor. Banka şubeleriyle yapılan anlaşma kapsamında taksi durakları banka şubeleri tarafından yenilenirken, bu duraklardan bazılarına bu bankalar ATM para çekme makinesi yerleştiriyor.

Halk Bankası Genel Müdürlüğü tarafından ilk etapta 9 adet taksi durağı belirlenen yerlere monte edilmişti. Halk Bankası bu duraklara ilave olarak 7 adet taksi durağı daha yapacak. Belediyemiz Ticari Taksi duraklarının yenilenmesi ve standart hale getirilmesi projesi kapsamında bankalar ile yapılan anlaşmalar kapsamında yapılan yeni taksi duraklarının monte işlemleri devam ediyor.

Halk Bankası Genel Müdürlüğü`nden gelen Nilüfer Güç Temur, Özkan Doğan ve Gökçe Atacan, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`ı ziyaret ederek yapılacak çalışmaları değerlendirdiler. Halk Bankası olarak Çorum`u önemsediklerinin altını çizen Nilüfer Güç Temur, “Çorum`da ilk etapta 1 tanesi özürlüler için kullanılmak üzere bankamatikli taksi durağı ile 9 adet Taksi durağı yaptırmıştık. 2 etap çalışması olarak 7 adet taksi durağı daha yapılacak”; dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da Halk Bankası`nın Çorum`da yaptırdığı taksi duraklarının halk tarafından takdirle karşılandığını belirterek, “Kentimizin güzelleştirilmesi ve Taksi duraklarının yenilenmesi ve standart hale getirilmesi projesine katkılarınız Halk Bankasına teşekkür ediyorum. Çorum`a ayrıcalık tanınarak ikinci etapta 7 taksi durağı daha yapılması bizler sevindirdi. Çorum`u yalnız bırakmayan Halk Bankasını da Çorum halkı yalnız bırakmayacaktır”; dedi.